apr 05

Leder og varamedlem takker for seg!

Etter henholdsvis seks og fem år i styret, takker nå leder Hilde Bjørkmo, og varamedlem Ole Petter Vinjevoll for seg.  Hilde har vært leder for grendelaget de siste to årene, mens Ole Petter var leder i perioden 2007-2009.

Vi vil begge vil takke det sittende, og det foregående styret for en godt utført jobb de siste årene. Grendelaget har i den seneste perioden tatt tak i flere tunge saker, og spesielt har  saken rundt etablering av småhus for rusmisbrukere vært tidkrevende. Grendelaget mener det bør finnes bedre egnede plasser hvor disse husene kan etableres, og denne saken er det nå vår nye leder Trygve Steiro som vil få ansvaret for.

Grendelaget har også påtatt seg et forholdsvis tungt økonomisk løft med rehabiliteringen av vårt gang og veinett. Dette var totalt utslitt, og en rehabilitering var høyst nødvendig.

I juni vil fotballøkka vår stå klar, og dette vil bli et positivt løft for alle våre små og unge. Grendelaget har inngått et samarbeid med Trondheim kommune, og i juni vil en kunstgressbane på 18×35 meter være ferdig. Styret håper at det her vil myldre av både store og små, og forhåpentligvis vil det kanskje avles en «Messi» eller to også. Hvis ikke, er uansett det viktigste at våre barn får en super plass å spille fotball på. Løkka er i utgangspunktet stengt for organisert idrett.

Av andre og mindre tidkrevende saker, har styret de siste to årene sørget for bedre skilting av området, oppmerking av parkeringsplasser, innkjøp av benker til bålplass, etablering av vakthold, rydding av skog, og innkjøp av nye portåpnere. Til våren vil det monteres nye lekeapparater på samtlige av feltets lekeplasser. Saken om etablering av postkassestativer er hittil lagt litt på vent, da det er uklart om dette er et offisielt krav fra Postens side.

Ytterligere info om dette vil komme fra ny styreleder i løpet av våren.

Vi takker nå for oss, og ønsker det nye styret lykke til!

Hilde Bjørkmo

Ole Petter Vinjevoll

Skriv et svar