apr 26

Nye lekeplasser kommer!!

Da er det klart for den store dagen for alle barna i grendelaget!!

I dag eller i morgen kommer både julaften, gebursdagen, den store isdagen ,nyttårsaftenen og halloween på en gang, for da er det nemmelig klart at de nye lekeapparatene kommer!! Barna klarer neppe å vente i to dager før denne herligheten kommer opp, og etter det styret vet, så ligger det flere monteringslystne småbarnsforeldre i startgropa allerede.

For de fedrene som allerede har snørt på seg piggskoa og montert verktøybeltet rundt bringen, så er det bare å ta kontakt med de ansvarlige for monteringen. Ansvarlig for lekeplass vest (nederst i feltet) er Hege Schei, MM253, lekeplass sør, Ole Petter Vinjevoll MM 123, og lekeplass Nord, Hilde Bjørkmo, MM177

For montering av fallmatter og liming på asfalt, så kreves det mer kompetanse enn å sprette en tube lynlim. Den holder hvis du sånn «uheldigvis» skulle være så uheldig å glippe den fantastiske porselensvasen du fikk av svigermor i bryllupsgave, men til fallmattene kreves det sterkere saker. Derfor har styret bedt Tonstad beboertjeneste til hjelp med dette. Hvis grendelaget tilfeldigvis innehar en person eller to med mastergrad i liming av fallmatter, så er det allikevel lovlig å bidra som fallmattekonsulent.

For eventuelle spørsmål under monteringen, så kan Per Johnny Norlen hos Norlens agenturer kontaktes på telefon 71 64 81 07 / 97 58 95 30.

Web.red

 

 

Skriv et svar