okt 01

Finn frem gassmaska!!

Haltdalens store sønn har nå flyttet inn i grendelaget, og for alle oss sportsinteresserte med kroppsfasong som en overmoden pære, så er det nå på tide å ta fram gassmasken. Nå har gubbene i nabolaget muligheten til å slå opptil flere fluer i en smekk, og samtidig hjelpe grendelagets eneste kjendis til en velfortjent seier i neste storkamp.

For de som ikke kjenner karen på bildet, så er dette altså Andreas Evensen, Haltdalens store sønn og utfordrer til WBO – beltet i fjærvektsklassen. Andreas er etter det jeg har funnet ut i min siste research rangert som nummer tre i denne vektklassen, og det lar seg så absolutt høre!  Andreas driver i disse dager og knasker på et tilbud om en tittelkamp i Europa eller Asia, men ennå er det ikke tatt noen avgjørelse på hvor en eventuell kamp vil finne sted. Samtidig pønsker karen nå på om han skal delta på et stevne i Storbritannia i november måned. Men, uansett hva det blir til, – dette gir oss gutta i heavypære-klassen tid til å hjelpe Andreas i forberedelsene.

Andreas skapte en del overskrifter da Adressa fikk nyss om at karen i sine kampforberedelser løper både intervaller, og opptil en mil med gassmaske langs trønderske landeveier..

… dette er sjokkerende nyheter for oss som blir andpusten når kjerringa en sjelden fredagskveld lokker fra andreetasjen

Nå har vi altså muligheten til å rette på dette! 

Hvis vi gutta nå endevender det vi finner av rot og rask i kjeller og på loft, så er det mulig at vi på en eller annen plass snubler over vårt forhatte GRU-utstyr fra førstegangstjenesten. Dette kan nå få sin renessanse, og samtidig bidra til starten på en mindre andpusten fredag og et WBO – belte i fjærvekt. Hvis vi går sammen en 40-50 mann og løper på stafettvis, så burde vi være sterk nok til å gi unggutten litt pes! 

Alternativt kan vi be karen om å stille på den ene banehalvdelen når Kadavers FC har sin ene månedlige fotballtrening…

…det burde gi Andreas et grunnlag til bringe det som er av belter i boksingens verden til Moltmyra!

Vår kjære og lite benyttede restaurant «Hund&Katt» (eller Tiller Bar & Ristorante om dere vil) bør nå investere i et par-tre 60 tommere til, og klaske dem opp på veggen. Om et par måneder forventes det storinnrykk for å heie fram for nye nabo, – møt opp!!

Uansett, – titler eller ikke, Skjetnan grendelag ønsker sin eneste kjendis velkommen, og vi håper at Andreas vil trives i et miljø med særdeles ukjente vektklasser.

Web.red

Meyer

1 Kommentar

  1. Ungdom uten pæreform... sier:

    Kult med en kjendis i nabolaget, si ifra når du ska ut å spring!!
    Velkommen!!

Skriv et svar