mar 05

Oppsummering 2009

01.12.2009

SØPPELTØMMING
Renholdsverket vil igjen starte med vanlig søppeltømming på onsdager. Det er usikkert om renholdsverket rekker å tømme beholderne den 02.12, men fra den 09.12 burde alt være i orden.
27.11.2009
SØPPELTØMMING/ANLEGGING AV FARTSDUMPER
Grendelaget har en avtale med entrepenør om at det skal anlegges ni fartsdumper i området. Planen er at disse skal legges i løpet av denne uken, men her har værgudene et ord med i laget.
Renholdsverket blir kontaktet så snart oppstart/utsettelse av dette arbeidet er avklart.
11.11.2009
ETTERARBEID // ASFALTERING
Viktig info til alle beboere!!
Asfaltarbeidet er da i sin avsluttende fase, og som informert på årsmøtet vil det bli en mulighet for individuelle tilpasninger mot den nylagte asfalten/grusarmer.
Kolo veidekke og entrepenør Augdal har informert styret om at de ønsker en rekkevis oversikt over hvilke grusarmer som ønskes asfaltert. Det ønskes ikke en enkeltvis bestilling på dette arbeidet, da merarbeidet rundt fakturering, etc. vil bli for omfattende og tidkrevende.
Kolo veidekke og entrepenør Augdal ønsker følgende fremgangsmåte:
• Hver enkelt anbefales å foreta de tilpasninger som er mulig/ønskelig før arbeidet påbegynnes. (Flytting av kantstein, heller, brostein, tilpassing av plen, etc.)
• Det oppnevnes en kontaktansvarlig pr. rekke.
• Det utarbeides en enkel skisse på et A4 ark med mål (cm/m), og som beskriver hvor det ønskes asfaltert.
• Skissen med kontaktpersons navn og adresse leveres leder av grendelaget innen 01.06.2010
• Fakturering/oppgjør foretas rekkevis basert på pris pr. kvadratmeter.
MERK!
• Arbeidet starter tidligst medio juni 2010.
• Styret beregner/fordeler ikke pris på vegne av den enkelte! Dette gjøres av hver rekke/kontaktansvarlig.
• Frist for innlevering av skisser er absolutt!  (En samlet innlevering og deretter beregning av tonnasje vil gi billigst pris!)
• Pris oppgitt av Kolo veidekke den 11.11.09 er mellom 200-300 kr. pr. kvm.
• Asfaltens tykkelse/såle vil bli 4 cm.
• Hver enkelt må sørge for et tilfredsstillende grunnarbeid der det ønskes asfaltert.
• Det anbefales å tilpasse seg den nylagte asfalten, dette vil gi rene og pene linjer over hele området.
Til våren vil styret gå til innkjøp av matjord for etterfylling av plenområder som ender mot den nylagte asfalten. Dette gjelder skogsområder, lekeplasser og hageområder med plenkant.
På vegne av styret i Skjetnan grendelag
Hilde Bjørkmo
30.10.2009
ROTTER I TEKNISK SONE
En av våre beboere har tipset styret om at de har oppdaget en annen form for entrepenører i teknisk sone, nermere bestemt en rotte!! Da flere av oss bruker å ha døren til teknisk sone stående åpen, så ber vi alle være obs på dette.
27.10.09
OPPHEVING AV PARKERINGSFORBUD
I forbindelse med rehabilitering av veinettet har Trondheim kommune vedtatt en oppheving av parkeringsforbudet fra Jon Aaes veg til rundkjøringen ved garasjehus nord. Dette gjelder i perioden fra og med 28.10.09 kl.0700 – 04.12.2009 kl.1500
06.10.2009
På grunn av en misforståelse mellom Multiconsulent, entrepenør og Skjetnan grendelag vil det på nytt settes igang gravearbeid i «hovedvei» Nord. Dagens «prøveasfaltering» er selvfølgelig ikke bredt nok. Styret har nå i møte med MC og entrepenør blitt enig om en asfaltbredde på 4,5 meter mot dagens bredde på 3,0 meter. Dette medfører at entrepenør må utvide grunnarbeidet, og det kan i den anledning hende at en kantstein eller to vil falle ned. Hvis så skulle skje, må hver enkelt legge på plass de kantstenene som har falt ned. Gravearbeidet vil starte førstkommende torsdag den 08.10. Vi vil oppfordre  dere som har en sterkt hellende mur om å se litt på denne før gravearbeidet starter. I tillegg vil det selvsagt være lurt å følge med under gravearbeidet i tilfelle noen stener skulle falle ut.  Vi håper på forståelse for dette, og at dere ser det positive i en økning av bredden på 1,5 meter. Styret
03.09.2009
SØPPELCONTAINERE
Renholdsverket vil ikke tømme hver enkelt husstands søppelbeholder i anleggsperioden! Containere er innleid. Container for felt nord er plassert på gressplen nedenfor fellesgarasje. Det samme gjelder container for felt sør. Restavfall vil bli tømt ukentlig. Plasser en svartsekk i søppeldunken, kast den i container ved behov.
03.09.2009
PARKERING
Styret har mottatt varsel om at parkering i øvre del av feltet gjør arbeidet vanskeligere enn nødvendig. Styret ber derfor beboerne om å bruke fellesgarasjen i anleggsperioden!!
11.06.2009
SKOGSHOGST
Skogsryddingen er nå i sin avsluttende fase. Grendelaget har bestemt at de som har vært ansvarlig for hogsten skal få denne til ved hvis dette er ønskelig. Grendelaget vil etterhvert leie inn egnede maskiner for å få fjernet det gjenværende skogsavfallet.
29.03.2009
DUGNAD!!!
Da er det klart for dugnad folkens. Sett av mandag 4.mai til en felles innsats for grendelaget 🙂 Vi møter kl. 1800 ved lekeplass nord. (ved bommen)  Vi spanderer is til barna, ta med kaffe, saft
og noe å bite i for dere som ønsker det. Vel møtt!!
21.04.2009
FEIING AV VEINETTET!
Liens feiservice kommer onsdag 29.04.2009.  Vi ber om at alle tar ansvar, og feier løv og sand ut i veibanen før feiebilen kommer!!  Mvh Styret
18.04.2009
NØKLER FUNNET!!
Ta kontakt med Moltmyra 177 // 928 13 510
17.04.2009
NY HUMPEDISSE!
Humpedissen på lekeplassen ved MM175 er delt i to, ny humpedisse er bestilt, og vil være på plass i løpet av uke 17.
16.04.2009
RYDDING AV SKOG/FELLING AV TRÆR
Arbeid påbegynt den 15.04.2009. Fagansvarlig Jan Erik Hoston, Moltmyra 139 B. Jan Erik er faglært tømrer med lang erfaring fra skogsdrift/felling av trær.
16.04.2009
HENTING AV HAGEAVFALL
Oppstart, henting av hageavfall begynner i uke 19, mandag 04.05. Henting vil bli foretatt annenhver mandag! Grunnet estetiske hensyn, ber vi om at svartsekkene settes ut tidligst dagen før henting.
16.04.2009
FJERNKONTROLL GARASJEPORTER!
Informasjon om bestilling av nye, og service på gamle fjernkontroller er nå lagt ut under «rullegardinen» fellesareal .
07.04.2009
NØKKELKNIPPE MISTET!!!
Postmannen har mistet nøkkelknippet sitt, hvis noen har funnet et nøkkelknippe, bes det levert til Moltmyra 177 v/Hilde Bjørkmo
03.04.2009
ÅRSMØTE AVHOLDT!
Referat kommer når dette er klart!
19.03.2009
LEDIG GARAGEPLASS
Grendelaget har en ledig garageplass i anlegg nord. Interesserte bes sende en mail til grendelagets mailadresse skjetnangrendelag@gmail.com
02.03.2009
INNKALLING TIL ÅRSMØTE!
Årsmøte avholdes 02.04.2009 kl.1800 på Tonstad skole
Frist for å melde inn saker er satt til 13.03.2009. Sakene leveres styreleder Ole Petter Vinjevoll på mail: olvin@online.no
ev. til Moltmyra 123.
Forslag til styremedlemmer sendes valgkomiteen ved Trygve Steiro, Moltmyra 137 A, eller Kjellrun Halvorsen, Moltmyra 29. Forslag kan også leveres styreleder. På valg er: Leder, kasserer, styremedlem og vara.
02.03.2009
VIKTIG!!
Styret oppfordrer samtlige beboere om å unngå unødig kjøring i området! Vi har unormalt mye snø i år, og sikten er begrenset. Vi har ingen barn og miste, hvis kjøring er nødvendig, må farten være minimal!
23.02.2009
Mange trappeoppganger er særdeles glatt! Etter ønske fra postbudet legger jeg inn en oppfordring om å strø!
14.02.2009
Den nye hjemmesiden er nå under produksjon. Siden vil inneholde en del nye funksjoner, og ventes å være ferdig innen rimelig kort tid 😉

01.12.2009

SØPPELTØMMINGRenholdsverket vil igjen starte med vanlig søppeltømming på onsdager. Det er usikkert om renholdsverket rekker å tømme beholderne den 02.12, men fra den 09.12 burde alt være i orden.

27.11.2009

SØPPELTØMMING/ANLEGGING AV FARTSDUMPER
Grendelaget har en avtale med entrepenør om at det skal anlegges ni fartsdumper i området. Planen er at disse skal legges i løpet av denne uken, men her har værgudene et ord med i laget.Renholdsverket blir kontaktet så snart oppstart/utsettelse av dette arbeidet er avklart.

11.11.2009

ETTERARBEID // ASFALTERING
Viktig info til alle beboere!! Asfaltarbeidet er da i sin avsluttende fase, og som informert på årsmøtet vil det bli en mulighet for individuelle tilpasninger mot den nylagte asfalten/grusarmer.
Kolo veidekke og entrepenør Augdal har informert styret om at de ønsker en rekkevis oversikt over hvilke grusarmer som ønskes asfaltert. Det ønskes ikke en enkeltvis bestilling på dette arbeidet, da merarbeidet rundt fakturering, etc. vil bli for omfattende og tidkrevende. Kolo veidekke og entrepenør Augdal ønsker følgende fremgangsmåte: • Hver enkelt anbefales å foreta de tilpasninger som er mulig/ønskelig før arbeidet påbegynnes. (Flytting av kantstein, heller, brostein, tilpassing av plen, etc.) • Det oppnevnes en kontaktansvarlig pr. rekke.• Det utarbeides en enkel skisse på et A4 ark med mål (cm/m), og som beskriver hvor det ønskes asfaltert. • Skissen med kontaktpersons navn og adresse leveres leder av grendelaget innen 01.06.2010• Fakturering/oppgjør foretas rekkevis basert på pris pr. kvadratmeter.
MERK! • Arbeidet starter tidligst medio juni 2010.• Styret beregner/fordeler ikke pris på vegne av den enkelte! Dette gjøres av hver rekke/kontaktansvarlig. • Frist for innlevering av skisser er absolutt!  (En samlet innlevering og deretter beregning av tonnasje vil gi billigst pris!) • Pris oppgitt av Kolo veidekke den 11.11.09 er mellom 200-300 kr. pr. kvm. • Asfaltens tykkelse/såle vil bli 4 cm.• Hver enkelt må sørge for et tilfredsstillende grunnarbeid der det ønskes asfaltert.• Det anbefales å tilpasse seg den nylagte asfalten, dette vil gi rene og pene linjer over hele området.
Til våren vil styret gå til innkjøp av matjord for etterfylling av plenområder som ender mot den nylagte asfalten. Dette gjelder skogsområder, lekeplasser og hageområder med plenkant. På vegne av styret i Skjetnan grendelagHilde Bjørkmo

30.10.2009

ROTTER I TEKNISK SONEEn av våre beboere har tipset styret om at de har oppdaget en annen form for entrepenører i teknisk sone, nermere bestemt en rotte!! Da flere av oss bruker å ha døren til teknisk sone stående åpen, så ber vi alle være obs på dette.
27.10.09

OPPHEVING AV PARKERINGSFORBUDI forbindelse med rehabilitering av veinettet har Trondheim kommune vedtatt en oppheving av parkeringsforbudet fra Jon Aaes veg til rundkjøringen ved garasjehus nord. Dette gjelder i perioden fra og med 28.10.09 kl.0700 – 04.12.2009 kl.1500

06.10.2009

På grunn av en misforståelse mellom Multiconsulent, entrepenør og Skjetnan grendelag vil det på nytt settes igang gravearbeid i «hovedvei» Nord. Dagens «prøveasfaltering» er selvfølgelig ikke bredt nok. Styret har nå i møte med MC og entrepenør blitt enig om en asfaltbredde på 4,5 meter mot dagens bredde på 3,0 meter. Dette medfører at entrepenør må utvide grunnarbeidet, og det kan i den anledning hende at en kantstein eller to vil falle ned. Hvis så skulle skje, må hver enkelt legge på plass de kantstenene som har falt ned. Gravearbeidet vil starte førstkommende torsdag den 08.10. Vi vil oppfordre  dere som har en sterkt hellende mur om å se litt på denne før gravearbeidet starter. I tillegg vil det selvsagt være lurt å følge med under gravearbeidet i tilfelle noen stener skulle falle ut.  Vi håper på forståelse for dette, og at dere ser det positive i en økning av bredden på 1,5 meter. Styret

03.09.2009

SØPPELCONTAINERE

Renholdsverket vil ikke tømme hver enkelt husstands søppelbeholder i anleggsperioden! Containere er innleid. Container for felt nord er plassert på gressplen nedenfor fellesgarasje. Det samme gjelder container for felt sør. Restavfall vil bli tømt ukentlig. Plasser en svartsekk i søppeldunken, kast den i container ved behov.

03.09.2009

PARKERING

Styret har mottatt varsel om at parkering i øvre del av feltet gjør arbeidet vanskeligere enn nødvendig. Styret ber derfor beboerne om å bruke fellesgarasjen i anleggsperioden!!

11.06.2009

SKOGSHOGST

Skogsryddingen er nå i sin avsluttende fase. Grendelaget har bestemt at de som har vært ansvarlig for hogsten skal få denne til ved hvis dette er ønskelig. Grendelaget vil etterhvert leie inn egnede maskiner for å få fjernet det gjenværende skogsavfallet.
29.03.2009

DUGNAD!!!

Da er det klart for dugnad folkens. Sett av mandag 4.mai til en felles innsats for grendelaget 🙂 Vi møter kl. 1800 ved lekeplass nord. (ved bommen)  Vi spanderer is til barna, ta med kaffe, saft og noe å bite i for dere som ønsker det. Vel møtt!!

21.04.2009

FEIING AV VEINETTET!

Liens feiservice kommer onsdag 29.04.2009.  Vi ber om at alle tar ansvar, og feier løv og sand ut i veibanen før feiebilen kommer!!  Mvh Styret

18.04.2009

NØKLER FUNNET!!

Ta kontakt med Moltmyra 177 // 928 13 510

17.04.2009

NY HUMPEDISSE!

Humpedissen på lekeplassen ved MM175 er delt i to, ny humpedisse er bestilt, og vil være på plass i løpet av uke

Skriv et svar