mar 05

Purring til Bystyret

Hei!
Av informerte kilder, har vi fått følgende informasjon vedrørende Tillerringen 180:
«Resultatet av saken «deres» ble at reguleringsplanen blir sendt ut på høring, med andre ord utsatt, og det vil si at alle som føler seg berørt av reguleringsplanen, kan komme med sine kommentarer eller merknader. Saken vil sannsynligvis bli liggende til offentlig beskuelse enten på rådhuset eller i Statens Hus. Mitt tips er å ringe 72540000, spør etter sekreteriatet og skaff dere all informasjon om hvor dere kan se og henvende dere med merknadene. Som oftest har høringene noenlunde kort frist, så jeg anbefaler dere å trå til med en gang.
Dette betyr at denne saken kan komme opp i bystyret tidligst over ferien, kanskje i august/ september, men jeg vet ikke fristen, så da så.»
Vi har nå ved flere anledninger prøvd å ta kontakt på nevnte nummer, men der er det ingen som kan gi oss noen informasjon om hvem vi skal snakke med, og hvor dokumentene er lagt ut til offentlig beskuelse.
Skjetnan grendelag er nærmeste nabo til dette prosjektet, og vi ønsker at all informasjon vedrørende dette prosjektet sendes til oss, og at vi blir informert om hvor våre merknader skal sendes.
Hva er status i saken?
Er det vedtatt at det skal settes opp småhus for rusmisbrukere i Tillerringen 180?
Hvor kan vi i så fall fremme våre merknader?
Hvor ligger reguleringsplanen til offentlig beskuelse?
Med hilsen
Hilde Bjørkmo
Leder Skjetnan grendelag

Skriv et svar