mar 27

Styrets beretning 2009

Styrets beretning for året 2009

Styret har i 2009 bestått av leder: Hilde Bjørkmo, nestleder: Lennart Solligård, kasserer: Sunniva Rishaug (de første par måneder), sekretær: Kristin Tollan, styremedlem: Frank Hofstad og styremedlem: Geir Leraand.

Der er avholdt 8 styremøter siden forrige årsmøte.

Viktige saker har vært:

Parkeringsproblemer

Dette er fremdeles et problem. Beboerne har blitt oppfordret til å benytte garasjeplassene sine, men mange har flere biler. Det vil til våren bli malt felter på p-plassene for at plassene kan disponeres bedre.

Skogen

Er nå ferdig ryddet. Det har stedvis blitt veldig åpent, til stor glede for noen beboere, mens andre synes det ble i meste laget. Det er dessverre ikke lett å gjøre alle til lags.

St. Hans

Det ble i 2009 igjen arrangert felles St. Hansfeiring. Denne gangen ble den lagt til nærmeste helg. Mange møtte opp, bålet ble tent og det var et nydelig vær. Stor suksess.

Dugnad

Det var ok oppmøte på årets dugnad.

Skilt/oversiktskart

Det er nå satt opp to skilt, ett ved hvert parkeringshus, som viser et oversiktskart over Moltmyra. Det er også montert lys over skiltene.

Balløkke

Det vil i samarbeid med kommunen bli anlagt en liten kunstgressbane nedenfor den eksisterende grusbanen. Totalpris for denne er ca kr 650.000,-, av dette må grendelaget betale 200.000,- mens kommunen dekker resten.

Tillerringen 180

I februar 2009 ble det kjent at kommunen tenker å bygge 6 småhus som skal huse tunge, kriminelle rusmisbrukere rett ovenfor Moltmyra.

Kommunen har fremdelees ikke tatt noen endelig beslutning om hvilken tomt de ønsker. De har flere tomter rundt om i kommunen under vurdering.

Veinettet

Oppgradering og asfaltering er nå ferdig. Det gjenstår å få på plass fartsdumper, samt å bygge opp igjen lekeplassene.

Kostnadene viste seg å bli vesentlig høyere enn det som stod i kontrakten. Vi er nå i en tvistesak med entreprenør/konsulentselskapet da det er stor uenighet om dette er riktig. Vi har i den anledning fått juridisk bistand fra et advokatfirma.

Skriv et svar